Tapas

Varmere strøk

Alle rettene er egenproduserte fra vårt gourmetkjøkken / røkeri på Fiskebrygga. Festbordet får du om ønskelig ferdig pyntet på håndlagde porselensfat som også tåler ovn/mikro for oppvarming av varme/lune retter.

  • Spicy “meatballs ala Reinhartsen”-anbefales lune
  • Frisk og fruktig grøntsalat
  • Urte- og hvitløksmarinerte scampi – anbefales lune
  • Marinerte kamskjell -NM Gull
  • Tomat – og mozarellasalat
  • Aiolimarinerte amandinepoteter
  • Spansk og italiensk spekemat
  • Et spennende utvalg lokale, norske oster
  • Middelhavsmarinerte blåskjell -anbefales lune
  • Mango-og chilireker
  • Varmrøkt laks med koriander og chili – tildelt Spesialitetmerket for Unik smak fra Matmerk!
  • Varmrøkt makrell – tildelt Spesialitetmerket for Unik smak fra Matmerk!
  • Blåbærsyltetøy fra Røyland
  • Aioli, hummermajones og Søren Så Godt Smør/kuvertsmør
  • Foccacia / ass. brød fra lokal baker

Pris pr. pers: kr. 495,- og minimum 10 personer. Vi selger Ringi gårdspresset eple, og anbefaler Eple & Aronia eller Eplekyss til dette festbordet! Lyst på noe søtt til kaffien? Se vår ost – og dessertmeny
Send din bestilling til catering@reinhartsen.no eller ring oss på tlf 45 28 49 33.