Varmere strøk
Alle rettene er egenproduserte fra vårt gourmetkjøkken / røkeri på Fiskebrygga. Festbordet får du om ønskelig ferdig pyntet på håndlagde porselensfat som også tåler ovn/mikro for oppvarming av varme/lune retter.
- Spicy “meatballs ala Reinhartsen”-anbefales lune
- Frisk og fruktig grøntsalat
- Urte- og hvitløksmarinerte scampi – anbefales lune
- Marinerte kamskjell -NM Gull
- Tomat – og mozarellasalat
- Aiolimarinerte amandinepoteter
- Spansk og italiensk spekemat
- Et spennende utvalg lokale, norske oster
- Middelhavsmarinerte blåskjell -anbefales lune
- Mango-og chilireker
- Varmrøkt laks med koriander og chili – tildelt Spesialitetmerket for Unik smak fra Matmerk!
- Varmrøkt makrell – tildelt Spesialitetmerket for Unik smak fra Matmerk!
- Blåbærsyltetøy fra Røyland
- Aioli, hummermajones og Søren Så Godt Smør/kuvertsmør
- Foccacia / ass. brød fra lokal baker
Pris pr. pers: kr. 495,- og minimum 10 personer. Vi selger Ringi gårdspresset eple, og anbefaler Eple & Aronia eller Eplekyss til dette festbordet! Lyst på noe søtt til kaffien? Se vår ost – og dessertmeny
Send din bestilling til catering@reinhartsen.no eller ring oss på tlf 45 28 49 33.