1

Festbord 1

Dette er et av Reinhartsens mest eksklusive festbord, produsert i vårt kjøkken og røykeri på fiskebrygga. Vi benytter så langt det er mulig lokale produkter. Festbordet får du om ønskelig ferdig pyntet på håndlagde porselensfat laget av lokale kunstnere. Fatene er ildfaste og fatene kan settes direkte i ovnen hvis rettene ønskes oppvarmet før servering.

  • Norsk hummer
  • Mango og chilimarinerte reker
  • Røkt laks (NM medalje)
  • Varmrøkt laks med coriander og chili (Tildelt Spesialitetmerket for unik smak av Matmerk)
  • Marinerte kamskjell (NM medalje)
  • Ferske reker
  • Kveite ceviche
  • Frisk og fruktig salat
  • Reinhartsens potetsalat
  • Wakame
  • Eggerøre
  • Aioli, majones til skalldyr, sitron, vanlig majones og Søren Så Godt Smør
  • Foccacia /assortert lokalbakt brød

Minimum 10 personer. Pris pr.pers: kr. 695,-. Vi selger flere typer  lokalpresset eple, og våre kokker anbefaler Gravenstein eller Lokal Cider fra Den lille Juicefabrikken til dette festbordet! Lyst på noe søtt og godt til kaffien? Se vår ost- og dessertmeny. Send din bestilling til catering@reinhartsen.no eller ring oss på tlf 45 28 49 33.