Til lunsj/brunch:
- Sesongens skalldyr – reker, blåskjell, hummer, kreps, kamskjell mm. Reinhartsen aioli, majones til skalldyr
og syltet rødløk. - Varmrøkt makrell/pepperrøkt makrell (Spesialitet) Server gjerne i potetlefse fra «Signes bakstebu på Ose» eller potetlappe med pisket rømme, varmrøkt makrell og rabarbrasyltetøy!
- Varmrøkt laks med koriander og chili (Spesialitet) Server gjerne med potetsalat og wakame (glutenfri)
- Røkt laks eller ørret hører påska til! Tips: Har du prøvd å steke laksen som bacon i panna? Utrolig godt!
- Håndpillede reker, ypperlig til påskas rekesmørbrød, i salat eller hva med litt pestoreker?
- Ulike typer sild, for eksempel karrysild, treløksild mm
- Godt utvalg ost. Gruyere ost eller Kraftkar – verdens beste ost! Eller hva med den lokale Rødlin, NM vinner fra Tjamsland Gård! Lokal Asmargel marmelade eller «Multer fra Multekongen i Setesdal» passer ypperlig til
- Parmaskinke, iberico, pancetta og trøffelsalami.
- Hjemmelaget rekemajones, skalldyrsalat eller marinerte kamskjell gjerne servert i croustades, er ypperlig forrett!
Gourmetmiddag eller turmat?
- Bacalao (glutenfri) fiskegrateng eller fiskelasagne gjerne servert med frisk salat og Reinhartsen aioli
- Piratburger servert i burgerbrød, Reinhartsen aioli og frisk salat. Perfekt turmat/bålmat
- Viltgryte laget på hjort og elg. (glutenfri)
- Viltkarbonader med ferdig Steinsoppsaus fra Reinhartsen, eller med brød, syltet rødløk og potetsalat (glutenfri)
- Fiskesuppe på termos er perfekt turmat (glutenfri)
- Laks til koking eller steking, servert med vår egen Kipinskisaus eller Sandefjordsmør (glutenfrie). Vi marinerer gjerne, om du vil ha laks til grilling eller vil lage laksetaco (glutenfri)
- Sterling kveitefilet eller skiver. Vi gjør kveita ovnsklar for deg og har ferdig saus
- Hjort, reinsdyr, lammefilet, lammeskank eller skogsfugl. Vi har steinsoppsaus og rødvinssaus som passer til (glutenfri)
- Fersk kalv entrecote fra Norsk Limousin
Påskegodt til kaffien:
- Håndlaget påskekonfekt fra Heimdal Sjokolade
- Lokale multer fra «Moltekongen i Setesdal». 1 glass multer og en pisket kremfløte gir perfekt multekrem
- Fruktpure til is, kaker, smoothie eller andre desserter
Lokal drikke:
- Ringi Gravenstein eller eplemost fra Slettene Hage. Nydelige alkoholfrie bobler fra Den lille Juicefabrikken og Ringi
- Eplegløgg med kanel
Eller hva med fiks ferdig helgepose med skalldyr, lammefilet, lammeskank, kveite eller kalv entrecote?
Ovnsbakte småpoteter, blansjerte grønnsaker, saus og kjøtt/vilt/fisk
Samlet bestilling kan gjøres til fiskebasaren@reinhartsen.no, lillemarkens@reinhartsen.no eller ring oss på 92288500.
God påske fra Team Reinhartsen!