Påsketips fra Reinhartsen 2025

Til lunsj/brunch:

  • Sesongens skalldyr – reker, blåskjell, hummer, kreps, kamskjell mm. Reinhartsen aioli, majones til skalldyr
    og syltet rødløk.
  • Varmrøkt makrell/pepperrøkt makrell (Spesialitet) Server gjerne i potetlefse fra «Signes bakstebu på Ose» eller potetlappe med pisket rømme, varmrøkt makrell og rabarbrasyltetøy!
  • Varmrøkt laks med koriander og chili (Spesialitet) Server gjerne med potetsalat og wakame (glutenfri)
  • Røkt laks eller ørret hører påska til! Tips: Har du prøvd å steke laksen som bacon i panna? Utrolig godt!
  • Håndpillede reker, ypperlig til påskas rekesmørbrød, i salat eller hva med litt pestoreker?
  • Ulike typer sild, for eksempel karrysild, treløksild mm
  • Godt utvalg ost. Gruyere ost eller Kraftkar – verdens beste ost! Eller hva med den lokale Rødlin, NM vinner fra Tjamsland Gård! Lokal Asmargel marmelade eller «Multer fra Multekongen i Setesdal» passer ypperlig til
  • Parmaskinke, iberico, pancetta og trøffelsalami.
  • Hjemmelaget rekemajones, skalldyrsalat eller marinerte kamskjell gjerne servert i croustades, er ypperlig forrett!

 
Gourmetmiddag eller turmat?

  • Bacalao (glutenfri) fiskegrateng eller fiskelasagne gjerne servert med frisk salat og Reinhartsen aioli
  • Piratburger servert i burgerbrød, Reinhartsen aioli og frisk salat. Perfekt turmat/bålmat
  • Viltgryte laget på hjort og elg. (glutenfri)
  • Viltkarbonader med ferdig Steinsoppsaus fra Reinhartsen, eller med brød, syltet rødløk og potetsalat (glutenfri)
  • Fiskesuppe på termos er perfekt turmat (glutenfri)
  • Laks til koking eller steking, servert med vår egen Kipinskisaus eller Sandefjordsmør (glutenfrie). Vi marinerer gjerne, om du vil ha laks til grilling eller vil lage laksetaco (glutenfri)
  • Sterling kveitefilet eller skiver. Vi gjør kveita ovnsklar for deg og har ferdig saus
  • Hjort, reinsdyr, lammefilet, lammeskank eller skogsfugl. Vi har steinsoppsaus og rødvinssaus som passer til (glutenfri)
  • Fersk kalv entrecote fra Norsk Limousin


Påskegodt til kaffien:

  • Håndlaget påskekonfekt fra Heimdal Sjokolade
  • Lokale multer fra «Moltekongen i Setesdal». 1 glass multer og en pisket kremfløte gir perfekt multekrem
  • Fruktpure til is, kaker, smoothie eller andre desserter


Lokal drikke:

  • Ringi Gravenstein eller eplemost fra Slettene Hage. Nydelige alkoholfrie bobler fra Den lille Juicefabrikken og Ringi
  • Eplegløgg med kanel

Eller hva med fiks ferdig helgepose med skalldyr, lammefilet, lammeskank, kveite eller kalv entrecote?
Ovnsbakte småpoteter, blansjerte grønnsaker, saus og kjøtt/vilt/fisk

Samlet bestilling kan gjøres til fiskebasaren@reinhartsen.no, lillemarkens@reinhartsen.no eller ring oss på 92288500.

God påske fra Team Reinhartsen!


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

OBS! Se egne åpningstider for julen 2024 her


Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader