Ring oss på 92288500 eller send din bestilling til catering@reinhartsen.no og merk med ønsket hentested, hhv fiskebasaren eller Reinhartsen Delikatesse i Lillemarkens.
17. mai fatet:
1/2 hummer, reker, 1/2 krabbeskjell, 2 marinerte kamskjell, sitron, syltet rødløk, litt grønt, majones til skalldyr, aioli, lokalbakt brød. Ferdig pyntet på engangsfat kr. 695,- pr person
Hummerbord:
Vi koker hummeren ferdig for deg. Vi beregner vanligvis 700-800 gram pr person, men du kan gå opp eller ned på mengden om ønskelig. Tilbehør: majones til skalldyr, aioli, vanlig majones, sitron, dill, smør og lokalbakt brød
kr 975,- pr person
Gullfatet:
To typer laks, røkt laks/ørret, Varmrøkt laks med koriander og chili, eggerøre, potetsalat, wakame, aioli og lokalbakt brød, kr. 350,- pr person (2 NM Gullvinnere 2024)
Helgepose skalldyr bulkpakket:
Reker, 1/2 krabbeskjell, middelhavs blåskjell, aioli, majones til skalldyr, sitron, grøntsalat, foccacia/brød
kr. 450,- pr person
Helgepose kveite:
Blansjerte grønnsaker, ovnsbakte småpoteter, kveiteskive og Reinhartsen Kipinskisaus
kr 350,- pr stk /pers (alt klart til oppvarming/steking)
Helgepose kalv entrecote:
Ovnsbakte småpoteter, blansjerte grønnsaker, kalv entrevote og Reinhartsen steinsoppsaus
kr 375,- pr stk / pers (alt klart til oppvarming)
Reinhartsen fiskesuppe:
kr 169,- pr liter. Varm selv hjemme. Vi beregner 0,5 liter pr person. Glutenfri
Andre menyforslag:
Kokt eller ovnsbakt laks / laks gourmet og Reinhartsen Kipinskisaus
Pannestekt piggvar og Reinhartsen Kipinskisaus
Reinhartsen viltgryte eller viltkarbonader med potetsalat og syltet rødløk
Lokale / norske oster og skinker
Tips til dessert og lokal festdrikke:
Hjemmelaget panacotta, ferdig pyntet med friske bær om ønskelig
Fantastiske multer fra Moltekongen i Setesdal servert i croustades med krem
Heimebaka lefser fra Eli og Signe på Ose
Lokal sjokolade fra Heimdal
Alkoholfri cider fra Den lille juicefabrikken
Philippa Eplemost fra Slettene Hage
Ringi perlende eplefryd
Ha en fin Nasjonaldag!
Hilsen Team Reinhartsen