Ring oss på 92288500 eller send din bestilling til catering@reinhartsen.no og merk med ønsket hentested, hhv fiskebrygga eller Reinhartsen Delikatesse i Lillemarkens. Så langt beholdningen rekker!
17. mai fatet:
1/2 hummer, reker, 1/2 krabbeskjell, 2 marinerte kamskjell, sitron, syltet rødløk, litt grønt, majones til skalldyr, aioli, lokalbakt brød. Ferdig pyntet på engangsfat kr. 650,- pr person
Gullfatet:
To typer laks, røkt laks/ørret, Varmrøkt laks med koriander og chili, eggerøre, potetsalat, wakame, aioli og lokalbakt brød, kr. 295,- pr person (2 NM Gullvinnere 2024)
Helgepose skalldyr bulkpakket:
Reker, 1/2 krabbeskjell, middelhavs blåskjell, aioli, majones til skalldyr, sitron, grøntsalat, foccacia/brød
kr. 395,- pr person
Reinhartsen fiskesuppe:
kr 149,- pr liter. Varm selv hjemme. Vi beregner 0,5 liter pr person. Glutenfri
Reinhartsen viltgryte:
kr 349,- pr kg. Varm selv hjemme. Beregn 2-3 pers pr kg. Serveringstips: Potetmos og rørte tyttebær. Glutenfri
Reinhartsen viltkarbonader:
Kr 35,- pr stk. Server gjerne med Reinhartsen potetsalat, syltet rødløk, aioli og lokalbakt brød
Andre menyforslag:
Kokt eller ovnsbakt laks / laks gourmet og Reinhartsen Kipinskisaus
Pannestekt piggvar og Reinhartsen Kipinskisaus
Kalv entrecote og Reinhartsen Steinsoppsaus
Lokale / norske oster og skinker
Dessert:
Hjemmelaget panaotta, ferdig pyntet med friske bær, kr 89,- pr stk
Hjemmelaget panacotta, uten pynt, kr 69,-. Prøv gjerne lokale multer fra “moltekongen i Setesdal”. Fantastisk godt!
Ha en fin Nasjonaldag!
Hilsen Team Reinhartsen