fbpx

Takeaway fra Reinhartsen

LUNSJ / TAKEAWAY
(over disk i våre utsalg, ikke forhåndsbestilt)

Varm mat:
Piratburger m/salat og aioli, kr 89
Piratburger eller fiskekake m/aioli på brødskive, kr 50
Fiskesuppe m/brød og smør, kr 109

Kald mat:
Salatboks, uten skalldyrtopping, kr 59
Salatboks m/håndpillede reker, røkt laks eller varmrøkt laks m/koriander og chili, aioli og brød, kr 89
Salatboks med marinerte kamskjell, hummermajones og brød, kr 99
Laksewrap m/varmrøkt laks m/koriander og chili, dressing og salat, kr 89
Drikke:
Mineralvann, kr 39
Flaske renpresset eple Ringi (fra kr 69 – 90)
Eplegløgg med kanel fra Ringi, flaske, kr 85
Varm toddy med litt honning / eplegløgg pr kopp, kr 30
Fiks ferdig middag, varm selv hjemme, løsvekt:
Fisk i form klar for ovn,  – med fisk, grønnsaker og saus, fra kr 95 pr pers

FORHÅNDSBESTILLING MINDRE GRUPPER:

Kald mat:
Salatboks m/håndpillede reker, røkt laks eller varmrøkt laks m/koriander og chili, aioli og brød, kr 89
Salatboks m/marinerte kamskjell, hummermajones og brød, kr 99
Laksewrap m/varmrøkt laks m/koriander og chili, salat, kr 89
Wrap med ost og spekeskinke, kr 89
Reker på brødskive. Håndpillede reker, aioli, krispy salat, sitron og rødløk, kr 109
Varmrøkt laks med koriander og chili, husets potetsalat, wakame, brød, smør, kr 89
Dagens skalldyr m/sitron, grønt, majones, brød.
Varm mat:
Varm fiskesuppe med brød og smør, kr 120, ev tillegg for skalldyr
Fiskelasagne med brød, salat og aioli, kr 135
Viltgryte med ris, salat og tyttebær, kr 175
Noe søtt og god til kaffien:
Heimdal konfekt, sjokolade bit (pakket en og en om ønskelig), kr 15
Porsjonspakket karamellpudding m/saus, kr 39
HELGEPOSE – Fiks ferdig skalldyr, tapas eller middag.
Vil variere fra uke til uke, og kan hentes i Lillemarkens og på fiskebrygga fredag eller lørdag.
For henting fredag, bestill innen kl 24 lørdag
For henting lørdag, bestill innen kl 24 fredag på bestillingsskjemaet her
[gravityform id=”3″ title=”true” description=”true”]
Vi pakker alle takeaway-rettene porsjonspakket om ønskelig.
Ved forhåndsbestilling, kontakt vår kjøkkensjef Erik Jakobsen, epost: catering@reinhartsen.no, mobil 45 28 49 33

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 18
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 9 – 16

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement