fbpx

Vant pris for beste stand på Matstreif

Matstreif som er Norges største nasjonale matfestival, ble arrangert i helga 6. og 7. september i Oslo. Her deltok #SpisSørlandet for å promotere det beste av mat, drikke og spesialiteter som Sørlandet har å tilby. Blant 150 andre produsenter fra hele Norge, fikk #SpisSørlandet prisen for «Årets beste stand».

#SpisSørlandet på God morgen Norge

#SpisSørlandet fikk under matfestivalen en meget god profilering på God morgen Norge-sending sammen med Wenche Andersen fra TV2. Dette var et høydepunktene, der både stand og de lokale produktene kom godt frem, sier prosjektleder Siren H. Fredriksen fra USUS, kokk – og matansvarlig Solveig Svahnstrøm og Tom Helge Djuphagen fra Bønder i Byen, som sammen utgjorde årets prosjektgruppe.
Disse egenskapene ble også trukket frem under juryen sin begrunnelse for prisen. En god presentasjon av frisk mat, samt en helhetlig stand med god profilering og godt personale. Et flott visuelt uttrykk med store bannere og forkle med #SpisSørlandet, gjorde et gjennomført uttrykk.

Produsenter og utstillere

I år stilte Bekkereinan, Asmargel, Slettene Hage, Vintland Bringebær, Den lille juicefabrikken, Røyland og Reinhartsen, som utstillere. I tillegg bestod menyen av råvarer fra andre lokale produsenter fra Sørlandet, som slakter Eide, 4640 Søgne, Hesnes Gartneri, Sørlandets Kaffebrenneri og Ellitsgaard. En spesiell takk går til TaGo lefsebakeri for gratis lefser og Hamran Snekkerverksted for lån av flotte fjøler, – samt Solveig som fraktet med seg fantastiske jordskokkplanter fra andelslandbruket på Søm.

Innovasjon Norge står bak Matstreif

Matfstreif blir arrangert årlig av Innovasjon Norge på oppdrag av Landbruks-og Matdepartementet. Dermed er det en viktig arena for å knytte nettverk og vise at Sørlandet også er en viktig matdestinasjon. Det er derfor viktig å vise frem den spennende menyen fra ulike produsenter, slik som på årets matfestival.

Norges største matfestival

Matstreif er Norges største nasjonale matfestival og stedet for de som er opptatt av gode og ekte smaksopplevelser. Her smaker du deg gjennom delikatesser fra hele Norge. Mastreif ble arrangert fredag 6. – 7. september på Rådhusplassen i Oslo.

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader