Mot slutten av denne uka får vi inn årets første skrei, sier fiskehandler Reidar Fredriksen
Skrei er torsk (Gadus morhua) som hver vinter og vår foretar gytevandringer i store masser til norskekysten og beitevandringer til de sentrale områdene i Barentshavet. Skrei er også en betegnelse som brukes om den norsk-arktiske torskestammen.
Det er jo høysesong for torsk generelt, nå på vinteren den er på sitt fineste!
Så benytt sjansen mens det er sesong.
Selv spiser jeg torsk minst et par ganger pr. uke på denne tiden av året, sier fiskehandleren.
Enkelt og utrolig godt.
Mandelpoteter, gulrøtter og Reinhartsen Sandefjordsmør.
Og selvfølgelig en god beinstrekk etterpå, smiler fiskehandleren
Så nå er det bare å ta turen innom Lillemarkens eller fiskebrygga og få deg et eksemplar
Spennende tilberedningsforslag på torsk / skrei finner du her på hjemmesiden