fbpx

Ny daglig leder i Reinhartsen Engros

Rune Moen er 37 år, gift og har 3 barn og bor på Røyknes i Øvrebø.
Rune har bred erfaring fra næringsmiddelbransjen. Han har blant annet vært kjøkkensjef hos Bølgen og Moi, daglig leder i Pastahuset, hotelldirektør Holmestrand Fjordhotell, salgansvarlig SPIS/Grillstad i Agder/Telemark, IKEA FOOD Manager for IKEA Sørlandet, Business Navigator/ Økonomisjef IKEA Sørlandet og nåværende stilling som IKEA Food Country Commercial Manager  IKEA Norge.
Reidar Fredriksen har til nå vært daglig leder for samtlige selskaper i konsernet, i tillegg til andre ulike roller.
Personlig er jeg utrolig glad for at Rune har takket ja til å bli med på «laget» Reinhartsen, sier Reidar. Jeg er overbevist om at han vil kunne tilføre oss ny kompetanse og bidra til utvikling av både Reinhartsen Engros og konsernet totalt.
Jeg er skikkelig klar for å starte opp hos Reinhartsen i begynnelsen av juni. Reinhartsen er en meget spennende bedrift med lokal forankring på Sørlandet. Med min brede erfaring fra matbransjen har jeg tro på at jeg kan tilføre ny og spennende kompetanse, kreativitet og positiv energi, sier Rune.
Rune Moen tiltrer stillingen 1. juni 2017.
 
 
 
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader