fbpx

Kongeteamet

Slakter Eide, Hesnes Gartneri og Reinhartsen er lokale leverandører når hagefesten på Myren Gård går av stabelen under Kongeparets besøk, onsdag 29. juni.
Menyen er selvfølgelig hemmelig, men vi kan love førsteklasses lokale råvarer, dandert på flotte håndlagde fat fra lokal keramiker Gro Suvatne. Hun holder for øvrig til i nabolokalet til Myren Gård, så mere lokalt kan det ikke bli! I tillegg kommer det flotte trefjøler fra Avigo i Lillesand.
Dagen starter med at fiskehandler Fredriksen sammen med matvareprodusenter fra hele Agder skal delta på stand i Tresse fra kl 10-14. Her er alle som vil invitert til å smake lokale godsaker fra Agder regionen. Det blir også mulighet til å kjøpe produkter med seg hjem. Matmarkedet er i regi av Arena Usus og #SpisSørlandet.
Om ettermiddagen vil Erik Jacobsen, Helene Bakken, Tom Arild Pettersen og Alexander Heath fra Reinhartsen innta Myren Gård sammen med blant annet Slakter Eide og Hesnes Gartneri.
Vi gleder oss til den store dagen, og håper at rettene vil falle i smak, sier kjøkkensjef Erik Jacobsen hos Reinhartsen.

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader