Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07 – 17
lør 07 – 16
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften STENGT

Lillemarkens
man-ons 09-17
tors-fre 09 til 18
lør 09-15
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften ÅPENT FRA 10-15

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07-17
lør 07-16
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften STENGT

Engros
man-fre 07.00-14.30
onsdag før påske til kl 11
Påskeaften STENGT
engros@reinhartsen.no

Stekt, lettsaltet torsk!

Ingredienser

2 personer

  • Torsk, sprengt skiver
  • Sandefjordsmør, Reinhartsen
  • 1 neve vasket og renset spinat
  • 1 finhakket sjalottløk
  • 1/4 blomkål i små buketter
  • 1/4 brokkoli i små buketter
  • 1-2 gulrot, kuttet i terninger
  • 1 stk stjerneanis
  • 2 dl appelsinjuice
  • olje til steking
  • 1 ss smør
  • 2 ss fersk presset sitron saft

Slik gjør du

Snitt 1 cm dype snitt i skinnet, varm panne med olje i, legg fiskestykkene med skinnet ned.

Stek til skinnet er gyllent og sprøtt, snu fisken og stek ferdig

Avslutt med en klatt med smør og litt sitronsaft og øs det gode smøret over fisken.

Serveringsforslag

Spinat: Varm panne med litt olje. Ha i sjalottløk og spinat. Avslutt med en klatt smør og smak til med salt, pepper og litt sitronsaft

Gulrot: Kok møre i appelsinjuice, 1 ts smør, stjerneanis, 1/4 ts sucker og litt salt

Blomkål/brokkoli: Stekes møre i panne med smør, smak til med salt, pepper og sitronsaft

Saus som passer til: Reinhartsen Steinsoppsaus, Sandefjordsmør eller Kipinskisaus.