fbpx

Smørposjert hummerklo

Enkelt, når du vil imponere!

Ingredienser


  • 4-6 hummerklør, ferdig renset
  • 1 Hummer klo
  • 100 gram Ørretrogn
  • Hummermajones fra Reinhartsen
  • 1 fennikel
  • Litt salat
  • 1 ss grovhakket macadaimian nøtter (ristet/saltet)
  • 100 gram meierismør uten salt
  • 3 dl vann

Slik gjør du


Strø salt og pepper over hummerklørne og la de ligge i ca 10 minutter

Kok opp vannet i en liten kjele, kjør litt og litt av smørklumpene inn i vannet med en stavmikser. Smøret skal ikke skille seg fra vannet, men bli en homogeny masse

Varm smøret opp til 59 grader (bruk thermometer), legg hummerklørne i og la de trekke i ca 10-15 minutter, men pass på temperature underveis

Kutt fennikkel i tynne, tynne skiver på en mandolin (kjøkken redskap) eller for hand med kniv. Fennikelen kan gjerne mariners i litt olivenolje /hummerolje og en skvett med sitron før servering
 


Serveringsforslag

Server med Reinhartsen hummermajones, litt salat, grovhakkede nøtter og litt melbatoast

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader