Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07-17
lør 07-16

Lillemarkens
man-ons 09-17
tors-fre 09-18
lør 09-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07-17
lør 07-16

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Sitrus og epleposjert brosme

Handleliste:

2 personer

Slik gjør du

Del opp fisken i porsjoner

Ha ringi, limeblader, sitrusskall, stjerneanis, smør og fiskekraft i en gryte. Smak til med salt

Kok opp laken og la den trekke uten fisken – i ca 30 minutter

Følg målene for koking av cous cous. Kok opp vann med litt av Reinhartsens fiskekrydder

Trekk kjelen av varmen og ha i cous cous. Dekk til med plastfolie og la trekke ferdig på kjøkkenbenken til det er ferdig

Bland ajvaren og smak til med olivenolje, salt, pepper og sitronsaft

Trekk / posjer fisken i «eple og sitruslaken» – ca 8-12 minutter. Kan variere noe utifra tykkelsen på fiskestykket.

Bland vårløk og urter i en liten bolle med litt olivenolje, salt og pepper.

Ha i rogn ved servering. Varm opp sausen og server!