fbpx

Muflon lår

Lokalt lam fra Sørlandet. Muflon regnes som tamsauens

Ingredienser


  • Muflon lårstek med ben
  • Steinsoppsaus fra Reinhartsen
  • Gulrot
  • Purre
  • Puylinser
  • Romanesco

Slik gjør du


Salte og pepre låret godt

Brun det i god og varm panne

Sett det inn i forvarmet ovn på 160 grader, til kjernetemperaturen er 58-59 grader

Steken vil da være medium stekt

Vil du ha den mere stekt, steker du den litt lengre!

Bruk gjerne Ramsløkolje fra Elitsgaard, den har nydelig smak og gir flott farge

Pensle gjerne litt etter bruning, og litt underveis etter stekingen

Hvil låret i ca 20 minutter før servering


Serveringsforslag

Som garnityr har vi valgt ovnsbakt gulrot og purre, puylinser og romanesco.

Server gjerne med kokte poteter og Reinhartsens steinsoppsaus.

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader