Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07-17
lør 07-16

Lillemarkens
man-ons 09-17
tors-fre 09-18
lør 09-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07-17
lør 07-16

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Lutefisk

Lutefisk med ny vri!

Handleliste

4 personer

    Ertestuing

  • 3 dl tørre erter
  • 1 dl melk
  • 1 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • vann

Slik gjør du

Vi anbefaler å koke lutefisk uten vann i stekeovn

Sett stekeovnen på 200 grader

Skjær lutefisk i serveringsstykker og legg de i en ovnspanne eller ildfast form/fat med skinnsiden ned

Dryss salt over fisken og dekk til med lokk eller aluminiumsfolie

Sett formen i stekeovnen i ca 35-40 minutter

Mindre mengde lutefisk tar kortere tid

 

Serveringsforslag

Ertestuing:
La erter ligge i vann natten over
Kok dem i vann til de er møre
Lag jevning av melk og hvetemel
Rør inn jevningen og la dette koke i 5-6 minutter
Smak til med salt
Bruk eventulet, grønne erter på boks i stedet for tørre erter

Løk/bacon/røkt laks:
Skjær løk i skiver og stek til den er nesten ferdig
Legg bacon/lakseterninger i panna sammen med løken og stek ferdig på svak varme

Annet tilbehør:
Sennep, brunost, ertestuing, løk, bacon og mandelpoteter