Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07-17
lør 07-16

Lillemarkens
man-ons 09-17
tors-fre 09-18
lør 09-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07-17
lør 07-16

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Lokalfanget sei med champinjong og løk

Rett fra bryggekanten – rene gourmetmiddagen.

Dette trenger du

4 personer

  • 800 gram til 1 kg Sei, filet
  • 200 gram champinjong
  • 3 stk løk
  • smør til steking
  • sitronsaft / eplemost eller fiskekraft
  • salt og pepper

Slik gjør du

Stek løk og champinjong til den er gyllen brun

Stek fisken i smør eller olje 2 minutter på hver side på sterk varme til den er gyllen brun

Skru ned varmen, og la det surre videre i 3-5 minutter avhengig av tykkelse på fisken

Kok ut panna med litt matfløte og eventuelt litt sitron, eplemost eller fiskekraft.

Legg champinjong og løk over fisken

Smak til med salt og pepper

Serveringsforslag

Server med nypoteter og sesongens friske grønnsaker!