fbpx

Lam indrefilet

Salte og pepre fileten
Varm pannen til den er god og varm
Ha i nøytral olje
Stek fileten slik at du får fin bruning på alle sider
Ha i en klatt smør, en timiankvist og et knust hvitløksfedd
Trekk pannen bort fra varmen
Pass på at smøret ikke blir brent. Flytt gjerne pannen frem og tilbake på varmen slik at smøret får en nøttebrun farge
La kjøttet kose seg videre, og øs over det gode smøret i 2-3 minutter, for deretter å hvile i 4-5 minutter
 

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader