Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07-17
lør 07-16

Lillemarkens
man-ons 09-17
tors-fre 09-18
lør 09-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07-17
lør 07-16

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Laks Gourmet

Laks og hvit fisk i herlig kombinasjon.

Ingredienser

Slik gjør du

Beregn 1 stk (200-300 gr) pr. person

Steking i ovn:

Sett ovnen på 200-220 grader

Smør filetstykkene med olje/smeltet smør

Strø over Husets fiskekrydder (hvis ikke det allerede er gjort i butikken)

Legg stykkene på bakepapir/folie i langpannen i ca 20 minutter (godt stekt 25 minutter)

 

Steking i folie:

Sett ovnen på 200-220 grader

Pakk stykkene inn i folie eller ildfast form med lokk

Strø over Husets fiskekrydder (hvis ikke det allerede er gjort i butikken)

Stekes i 25-30 minutter (ved mange stykker må tiden litt opp)

Serveringsforslag

Server gjerne med mandelpoteter, smørdampede grønnsaker og Reinhartsen Kipinskisaus