Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07-18
lør 07-17

Lillemarkens
man-ons 09-17
tors-fre 09-18
lør 09-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07-17
lør 07-16

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

Våre sommerfavoritter

Se vårt spennende sommermagasin

Papirutgaven får du i Lillemarkens og på Fiskebrygga i Kristiansand.

Last ned

Kokt laks

Handleliste

Slik gjør du

Kok opp vannet med ca 2 ss salt pr. liter vann

Legg fisken i og la den trekke (ikke koke) i ca 10 minutter

Fisken er ferdig når den løsner fra beinet (sjekk med en kniv e.l)

 

 

Serveringsforslag

Serveres med nykokte poteter, Sandefjordsmør, agurksalat, rømme, og ev litt dampede grønnsaker

Oppskrift på agurksalat:
Skiv agruk med ostehøvel. Hell over 7% eddik til det nesten dekker skåla. Tilsett litt vann, smak til med sukker, salt og pepper. Må trekke en liten stund før servering.

Litt ekstra stas blir det om du kutter agurkskivene på langs med ostehøvelen og danderer en liten "agurkrullade".