Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07 – 17
lør 07 – 16
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften STENGT

Lillemarkens
man-ons 09-17
tors-fre 09 til 18
lør 09-15
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften ÅPENT FRA 10-15

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07-17
lør 07-16
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften STENGT

Engros
man-fre 07.00-14.30
onsdag før påske til kl 11
Påskeaften STENGT
engros@reinhartsen.no

Kokt laks

Handleliste

Slik gjør du

Kok opp vannet med ca 2 ss salt pr. liter vann

Legg fisken i og la den trekke (ikke koke) i ca 10 minutter

Fisken er ferdig når den løsner fra beinet (sjekk med en kniv e.l)

 

 

Serveringsforslag

Serveres med nykokte poteter, Sandefjordsmør, agurksalat, rømme, og ev litt dampede grønnsaker

Oppskrift på agurksalat: Skiv agruk med ostehøvel. Hell over 7% edikk til det nesten dekker skåla. Tilsett litt vann, smak til med sucker, salt og pepper. Må trekke en liten stund før servering.