Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07.00 – 17.00
lør 07.00 – 16.00

Lillemarkens
man-ons 09.00-17.00
tors-fre 09.00 til 18.00
lør 09.00-15.00

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07.00-17.00
lør 07.00-16.00

Engros
man-fre 07.00-14.30
engros@reinhartsen.no

Pannestekt piggvar

Piggvar er en flyndrefisk i varfamilien og kalles Kongen av fisk!

Ingredienser

Slik gjør du

Strø Husets fiskekrydder over den skinnløse piggvarfileten og la den tørrmarinere med krydderet på i ca en halv time.

Forvarm en grill/grillpanne og grill piggvaren i ca 1-3 minutter på hver side til den får en hinne.

NB! Pass på at grillen/grillpannen ikke er for varm slik at fisken brenner seg.

 

Serveringsforslag

Server piggvaren med Reinhartsen potetsalat, rista pinjekjerner og Reinhartsens Sandefjordsmør tilsatt litt cayennepepper.

Eller Reinhartsens krydderdip: 1 ss krydderdip, 1 boks lettrømme, 1/2 hakket rødløk og ev litt hvitløk og litt frisk salat.