fbpx

Gratinert hummer med parmesan

Luksus turmat, eller gourmetmat til fest

Ingredienser


  • Hummer
  • Aioli fra Reinhartsen
  • Parmesan

Slik gjør du


Bruk fersk hummer, eller tint, kokt hummer hvis den har vært frossen

Del hummeren i 2, ta ut paven og knekk kloa

Her skal du kun bruke “halen” – kloa kan brukes som garnityr ved siden

Smør på rikelig med hvitløkssmør, kryddersmør, eller en oljeblanding bestående av for eksempel Ellitsgaard ramsløkolje, tilsatt litt chili og koriander

Dryss over litt parmesanost, og gratiner hummeren i ca 10 minutter med kjøttsiden opp (forvarmet ovn, ca 200 grader)

Hummeren kan også grilles eller legges på bålet:

Pakk rundt aluminiumsfolie og legg på grillen.

NB! Det er alltid lurt å følge godt med under grillingen, slik at du får et vellykket resultat!
 


Serveringsforslag

Serveres med frisk salat, Reinmhartsens aioli og Foccacia/toast


Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader