Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07 – 17
lør 07 – 16
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften STENGT

Lillemarkens
man-ons 09-17
tors-fre 09 til 18
lør 09-15
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften ÅPENT FRA 10-15

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07-17
lør 07-16
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften STENGT

Engros
man-fre 07.00-14.30
onsdag før påske til kl 11
Påskeaften STENGT
engros@reinhartsen.no

Chilimarinert laks – butterfly

Laks er godt likt. Og variasjonsmulighetene er mange – stekt, grillet, kokt eller rå!

Handleliste

Slik gjør du

Be fiskehandleren om å kutte laks «butterfly»

Legg fisken i brødpose eller be fiskehandleren vakumere fisken sammen med chilimarinade

La fisken ligge i marinade i noen timer

Tørk av overflødig marinade

Pensle grillristen med olje

Grill på medium høy varme på den ene siden

Trekk over aluminiumsfolie og stek ferdig

Serveringsforslag

Serveres med grillet fennikel, mango, salat, grillede grønnsaker og Reinhartsens Sandefjordsmør

Tips fra fiskehandleren!
Ring og bestill fisken ferdig marinert - så kan du starte grillingen umiddelbart når du kommer hjem!