Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07-17
lør 07-16

Lillemarkens
man-ons 09-17
tors-fre 09-18
lør 09-16

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07-17
lør 07-16

Engros
man-fre 07.00-14.30
lør 06.30 til 10.00

engros@reinhartsen.no

La Reinhartsen være kokk i vinterferien

Middag på 1-2-3

I vårt kjøkken på fiskebrygga produserer kjøkkensjef Erik fristende ferdigretter laget fra bunnen av, til hverdag og fest!

  • Piratburger (glutenfri)
  • Skalldyrsuppe (du kjøper ferdig kraft og skalldyr  – og blander i litt fløte, glutenfri)
  • Varmrøkt laks med koriander og chili, potetsalat og wakame (glutenfri)
  • Viltgryte (glutenfri)
  • Lasagne med lokalfanget sei
  • Viltkarbonader laget på gammel oppskrift fra Iveland (glutenfri)
  • Bacalao (glutenfri)
  • Fiskesuppe (glutenfri)
  • Fiskepudding (glutenfri)
  • Varmrøkt makrell (glutenfri)
  • Marinerte kamskjell (glutenfri)
  • Røkt laks
  • «Fisk i form» (glutenfri)
  • Laks Gourmet (glutenfri)
  • Fiskegrateng (normalt med gluten, men kan bestilles glutenfri)

Vi klargjør selvfølgelig også skinn og beinfri fiskefilet og lager sausen ferdig for deg! Velg mellom Reinhartsen Kipinskisaus eller Sandefjordsmør! Vi har også deilig steik og filet av vilt hvor Reinhartsen Steinsoppsaus passer perfekt!

Av lokale toppinger og tilbehør nevner vi Reinhartsen aioli, hummermajones, sennepssaus, flatbrød fra Hånes, ramsløkolje fra Ellitsgaard, Tyttebær fra Røyland, salatost fra Tjamsland, kjeks fra Hesnes, renpresset eple fra Slettene Hage m.m

Se oppskrifter / tilberedningsforslag på www.reinhartsen.no.

Trykk på KONTAKT OSS nedenfor og send oss din bestilling så klargjør vi varene for deg!

Alt vi trenger å vite er:
-Type /rett eller produkt
-Antall personer
-Dato/klokkeslett for henting – i Lillemarkens eller fiskebrygga.

Hører fra deg!