fbpx

Varmrøkt laks fikk Spesialitetmerket fra Matmerk

Svært begeistret fagjury!
Spesialitet garanterer deg en unik smaksopplevelse. Hvilke mat – og drikkevarer som kommer gjennom nåløyet bestemmes av en uavhengig fagjury ledet av fylkesmann Lars Sponheim. Fagjuryen vurderer grundig kvalitet og smak før de tildeler Spesialitet. På fagjuryens forrige møte haglet æresordene om Reinhartsens varmrøkte laks med coriander og chili.
– Jeg har aldri sett en varmrøkt laks med så saftig konsistens. De har virkelig knekt en kode med denne!
Dette blir mitt nye referansepunkt for varmrøkt laks, sa jurymedlem og kokk Harald Osa.
– Ja det blir nesten før og etter denne, fulgte Terje Martinussen fra Norges Sjømatråd opp.
– Dette er en helt unik smaksopplevelse som virkelig fortjener hederen Spesialitet sa Lars Sponheim.
Det var vår nyutnevnte landbruksminister Jon Georg Dale og adm.direktør i Matmerk Nina Sundqvist som stod for selve overrekkelsen.
Begrunnelsen fra Matmerk v/adm.dir Nina Sundqvist er følgende:
Produktet er utviklet hos Reinhartsen og er en spennende kombinasjon av gode norske råvarer, tradisjonell varmrøyking og en asiatisk-inspirert smak.
Oppskriften er utviklet av egne kokker og ansatte med asiatisk opprinnelse.
Det brukes utvalgt superior laksefilet fra fortrinnsvis lokal oppdretter på Sørlandet. I perioder med for lite tilgang på lokal laks brukes laks fra oppdretter i Hordaland.
Filetene tilberedes etter en egenutviklet metode. Prosessen innebærer at fileter tørrsaltes og settes til modning, deretter varmrøykes de med treflis på lav temperatur og til sist blir de marinert og drysset med krydder og urter.
Reinhartsens varmrøykte laks med koriander og chili har en fantastisk smak og saftig konsistens.
Produktet er en unik smaksopplevelse!
(Januar 2016)

Fiskebasaren

Man-fre: 8 – 17
Lør: 8 – 16

Engros

Man-fre: 7 – 14:30
Lør: 6:30 – 10

Lillemarkens

Man-fre: 9 – 18
Lør: 10 – 17

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kryss av på alternativet du ønsker å melde deg på

Velg abonnement
preloader