Åpningstider Ring oss
ÅPNINGSTIDER
Reinhartsen fiskeeksperten logo

Fiskebasaren
man-fre 07 – 17
lør 07 – 16
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften STENGT

Lillemarkens
man-ons 09-17
tors-fre 09 til 18
lør 09-15
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften ÅPENT FRA 10-15

 

Take away
Lillemarkens: følger ordinære åpningstider
Bryggekjøkkenet 

Catering
man-fre 07-17
lør 07-16
onsdag før påske til kl 15
Påskeaften STENGT

Engros
man-fre 07.00-14.30
onsdag før påske til kl 11
Påskeaften STENGT
engros@reinhartsen.no

Bli med på fileteringskurs!

Påmelding og program

Tirsdag 25. april blir det nytt fileteringskurs!
 

PROGRAM:

Møt opp i fiskebasaren kl. 17.00!

Ta med sko som tåler litt fukt!

Kort info om filetering v/fiskehandleren!

Utdeling av «Startkit» – dvs god kniv (verdi kr. 450,-), ass. utvalg fisk til filetering (verdi ca kr. 1.000,-), forkle, info- og oppskriftshefter, krydder m.m. Alt beholdes av kursdeltaker når kurset er over!

Varighet ca. 2 1/2 time!

Det kreves ingen forkunnskap – men du må tørre å holde i fisken! 🙂

Enkel servering underveis!

Pris pr. person kr. 1.800,- (forhåndsbetaling)

Send din påmelding til fiskebasaren@reinhartsen.no og merk Fileteringskurs i headingen!

Førstemann til mølla!

Vi gleder oss!

 

Hilsen fiskehandleren